Hur orkar jag egentligen?
Publicerat den

Efter många timmars slit är jag äntligen (!) klar med den första samt andra uppgiften i medicinsk grundkurs, vilket innebär att jag endast har Kris och katastrof kvar - som jag kommer att påbörja redan imorgon ihopp om att bli klar så snart som möjligt.

Som väntat blev uppgifterna om läkemedel samt sjukdomstillstånd/skador väldigt långa. Hela 16st A4 (6st A4 vs. 10st A4). Johan har alltså en hel del att göra framöver och jag håller mina små tummar för att det blir ett MVG i kursen, men som vanligt vill jag inte ta ut någonting i förskott.

Tidigare under dagen fick jag också veta slutbetyget i specialidrott A (en kurs som klassen läste i åk.1). Eftersom programmet inte erbjuder kursen grenspecifik träning som jag läste i Falun kommer den att göras om till just specialidrott A, som jag kommer att få VG i - eftersom jag fick det i den grenspecifika träningen. Ska jag vara ärlig blev jag besviken eftersom jag satsar på högsta betyg i alla ämnen, men jag kan ha överseende  i den här situationen.

Som det ser ut nu kommer det inte att vara några problem att hinna med deadlines innan betygen sätts eftersom jag inom loppet av några dagar har betat av tre stycken uppgifter, vilket jag tycker är väldigt bra gjort.
Det innebär att jag endast har sju stycken uppgifter kvar, varav jag nästan är klar med tre stycken.

Nu är inte detta meningen som skryt, men jag är så otroligt imponerad och stolt över mig själv som orkar lägga ned så mycket tid och energi på skolan. Pixel Icons Den är väldigt viktig för mig nu när det är min sista chans.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?