Härmed går jag vidare med mitt liv
Publicerat den

Det har varit en väldigt omtumlande dag av den anledningen att jag har fått många glada besked. Det första beskedet kom från Helen då vi under lektionen diskuterade det här med betyg. Hon sade att oavsett hur det gick på de nationella proven kommer jag att få MVG i både svenska B och engelska B. När hon sade det blev jag alldeles varm i kroppen samt att glädjen var så stor att jag bara ville hoppa och skrika.

Eftersom jag inte ville påverka mina klasskamrater negativt (då jag vet att många har rester kvar att göra) samt att min sista uppgift för läsåret är klar valde jag att gå hem. Vad jag inte visste då var att jag skulle mötas av ännu ett besked. Ett besked som skulle komma att förändra mitt liv.

Ni som har följt min blogg under en längre tid vet att jag har blivit misshandlad av en tidigare pojkvän och att det har varit stor fokus kring polisutredningen, rättegången samt skadeståndet de senaste två åren. Brevet som låg och väntade på mig när jag kom hem var från Brottsoffermyndigheten - som jag kontaktade den 11:e.

De senaste dagarna har min största farhåga varit att de ska skicka ett brev med information om att de avsäger sig ansvaret att betala, men jag hade turen på min sida då det längst ned på pappersarket stod:"Brottsoffermyndigheten tillerkänner Louise Hedblom brottsskadeersättning med .............. kr". Det stod också att beloppet skulle infinna sig på mitt konto inom fem arbetsdagar, men när jag loggade in på internetbanken upptäckte jag att varenda krona redan fanns där. Nu ligger de i säkert förvar och jag kommer att tänka mig för väldigt noga innan jag spenderar dem.

Reaktionen av detta blev en flod av tårar. De som inte har varit med om någonting liknande kan inte föreställa sig hur det känns att få beskedet om att det äntligen är över.
Aldrig mer behöver jag tänka på honom. Aldrig mer behöver jag vara rädd för honom. Aldrig mer behöver jag fly, utan nu kan jag gå vidare med mitt liv till 100 % och bara fokusera på det goda i livet. Aldrig har jag varit så lycklig och skräckslagen på samma gång.



karro

Åhh jag kan bara tänka min lyckokänslan av den här dagen och hur det måste kännas för dig :)

Grattis! så sjukt kul när det sker sådana bra saker för människor också och inte bara dåliga.



Är glad för din skull :)



URL: http://dymn.blogg.se/


Bestella

Grattis! :D



URL: http://stellalj.bloggplatsen.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?