Festis guava banan
Publicerat den

När Dennis och jag stod i kassan på Hemköp under gårdagseftermiddagen kunde jag inte låta bli att slänga ett öga på kylarna som innehåller diverse drycker. Det slutade med att han fick hämta den blåa festisflaskan då den såg väldigt intressant ut, dels för att innehållet hade samma färg som mitt munskölj och dels för att jag var nyfiken över vilken smak det var då den blåa tidigare var blåbär. Det var det dock inte nu, utan det var guava och banan.

Som vanligt kan det kännas ovant när man provar någonting nytt, men efter att ha tagit några klunkar upptäckte jag att drycken faktiskt var god. Den smakade visserligen inte så mycket guava, men bananen var tillräckligt söt för att den skulle gå hem.

Dennis, som inte tycker om banan, ansåg att den var drickbar. Frågan är bara om han skulle kunna tänka sig att dricka den igen. Det kan iaf jag! Den får 4/5 av mig.



Marie ✿ BF 26 juli

Hej! Drog precis 3 slumpmässiga namn i bloggsvars"tävlingen" och du var en av dom så skicka din mailadress så ska jag skicka en inbjudan till bloggsvar :)



URL: http://lifebymarie.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?