En dags arbete hemma kan göra stor nytta
Publicerat den

Denna onsdag har jag spenderat hemma i köket av den anledningen att Lisa (en gruppmedlem i habiliteringsprojektet) gett oss alla tillåtelse att arbeta på valfri plats, vilket jag givetvis flitigt har gjort. Trots att jag har en del kvar att göra är jag övertygad om att redovisningen kommer att gå strålande dels för att jag känner mig relativt säker på funktionsnedsättningen vi skriver om (dövhet) samt att vi är duktiga på att samarbeta.

Det var även tänkt att jag skulle följa med Dennis till Hair Fashion kl.14, men jag fick för en timme sedan veta att han kommer att sluta kl.15:45 pga. att hans klass (eller kanske hela skolan ?) arbetar med rester denna eftermiddag. Jag kommer dock att möta upp honom på stan ändå (vid kl.16) då han har lovat mig en mjukglass samt att jag vill ta en promenad. Det värsta jag vet är att sitta stilla för länge, även om jag ibland måste.

Jag vill även passa på att tacka för den fina kommentaren jag fick av L i inlägget I know I'm not pretty.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?