Det går inte att lita på någon
Publicerat den

De senaste veckorna har jag väntat spänt på min monokini, men när jag under kvällen hämtade ut den kom jag att bli besviken då färgen jag beställt inte längre existerar. Leverantören hade istället för att meddela mig om detta skickat samma monokini, men i en annan färg. De hade även halverat priset samt att de bjuder på frakten om jag skulle känna att jag vill skicka tillbaka den.

Monokinin är väldigt vacker, men pga. att den inte passar måste jag dessväre retunera den och beställa en ny. Eftersom denna inte längre finns i lager måste jag välja en annan och som det ser ut nu blir det en leopardmönstrad. Frågan är bara om jag skall beställa storlek medium eller storlek large i och med att small var minst en storlek för liten.

Eftersom Ingelita (som monokinin är beställd från) inte har någon storleksguide valde jag att, innan jag skickade in ordern, kontakta dem och fråga vilken storlek som skulle passa mig bäst i och med att jag har strl 34/36 på överkroppen samt strl 38/40 på underkroppen när det gäller badkläder. De sade då att medium skulle bli alldeles för stort och de rådde mig därför att köpa small. Det skulle jag inte ha gjort eftersom den nu inte passade. Jag skulle ha gått på min magkänsla och beställt en medium (eller large) från början.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?