Det får gärna fortsätta såhär
Publicerat den

De senaste dagarna har det varit diskussioner här hemma gällande Eira och Engla - om vi skall behålla dem eller inte. Anledningen till att samtalsämnet återigen har hamnat på bordet beror på att både Dennis och jag anser att det inte är humant att låta två katter vistas i ett badrum under större delen av dygnet samt att vi är trötta på att behöva plocka upp bajs från golvet det första vi gör när vi släpper ut de på morgonen.

Vem det än är som har bajsat på golvet förstår vi att hon har gjort det i ren protest och vi provade därför att låta katterna springa fritt inatt samt under tiden vi varit i skolan. Det har fungerat bra då inga olyckor har skett någonstans i lägenheten samt att tapeten var orörd. Vi kommer därför att fortsätta med detta och skulle de börja riva på tapeten igen kommer vi att införskaffa Feliway. Skulle inte det fungera kommer vi att söka efter ett nytt hem till dem. Förhoppningsvis slipper vi det då jag verkligen inte vill behöva ge bort dem.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?