Vilken tur att det finns tid
Publicerat den

Efter en natt som har varit varken bra eller dålig sitter jag nu i soffan och väntar på att håret ska torka så att jag får sminka mig samt åka till skolan. Denna vecka hoppas jag att få mycket gjort då vi må-ons har resursdagar som innebär att man får arbeta med släpande eller pågåenden uppgifter.

Eftersom vi har den muntliga delen av det nationella provet i svenska nästa torsdag är det tänkt att jag ska arbeta på det - skriva pm och manus. Skulle jag mot förmodan bli klar innan veckans slut övergår jag till naturkunskapen då vi ska vara klara med delen av uppgiften tills på fredag.

Mitt mål denna vecka är att jag ska färdigställa två uppgifter och påbörja en tredje, men det beror helt på om fantasin kommer igång och hur mycket jag faktiskt har att skriva på varje uppgift. Förberedelserna inför det nationella är det definitivt störst fokus på och om jag blir klar med det denna vecka är jag mer än nöjd. Då slipper jag känna av den där stressen igen nu när jag blev av med den.

Pga. att det är äcklig mat i skolan (potatisbullar med stekt vitkål och bacon serveras med rårörda lingon) kommer jag förmodligen sitta kvar i klassrummet och arbete eller så kilar jag iväg till Ica och köpar en macka och någon yoghurt. Det brukar jag göra de gånger jag känner att jag absolut inte vill äta på Konserthuset.

Efter (vad jag hoppas på) dagens slit är det dags för ännu ett utvecklingssamtal och jag är övertygad om, eller snarare vet, att det kommer att gå bättre denna gång än sist även om det givetvis gick bra då också.

När utvecklingssamtalet är slut antar jag att jag har slutat för dagen och då bär det av till Centralstationen då det är tänkt att jag ska hämta ut tågbiljetterna inför fredag. Det känns som att det är lika bra att jag tar ut dem i god tid för att slippa glömma bort det. Jag är nämligen en sån som alltid vill förbereda långt i förväg, kanske tidigare än jag behöver.

Om dagen blir som jag tänkt mig kommer jag att komma hem runt kl.16:00-16:30, men jag hinner inte mer än att komma in förrän jag ska gå igen. Dennis och jag bestämde nämligen igår att vi ska ut och gå på spåret här i krokarna 3-4 ggr/vecka (de dagar jag inte har specialidrott), så när han har kommit hem ska vi endast lägga in bättre musik på min MP3 för att sedan bege oss ut.

När vi har kommit hem sen kommer jag att blåsa upp pilatesbollen och styrketräna - precis som jag gjorde hemma hos mina föräldrar. Efter det blir det givetvis dusch och mat för att sedan ta det lugnt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?