Är det bara jag som tycker att det är roligt?
Publicerat den

Efter en fullspäckad gårdag samt en god natts sömn sitter jag nu i soffan och tittar på ett avsnitt av Simpsons. Då Dennis blev långdragen i sängen gjorde jag en fuling och åt frukost utan honom då jag kände att jag inte längre orkade vänta. Jag var inne och pussade på honom vid ett tillfälle i hopp om att han skulle kliva upp, men han låg istället kvar och jag gick då ut i köket och gjorde i ordning frukost. Denna morgon fick det bli 3st skorpor, ett äpple och en kopp yoghurt.

Dagen kommer inte att bjuda på någonting speciellt. Det enda jag har inplanerat är att träffa Jasmina en snabbis vid Ica då hon ska överlämna mitt omdöme från praktiken. Sedan tänkte jag arbeta med en av mina uppgifter eftersom jag inte höll min deadline. Jag kommer dock inte att arbeta med den förrän till eftermiddagen - fram mot kvällen då jag känner att jag såhär på morgonkvisten/tidiga eftermiddagen behöver ta det lugnt och inte anstränga hjärnan för mycket. Då känner jag mig bara stressad.

Detta är sista dagen på lovet, vilket innebär att vi återgår till skolan imorgon. På ett sätt känns det tråkigt eftersom jag då har tider jag måste passa samt att jag inte kan sova hur länge jag vill (de nätter jag faktiskt får sova), men samtidigt känns det skönt att få komma hemifrån och göra nytta. Det kan bli rastlöst att sitta hemma för många dagar i följd.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?