Han kunde inte motstå att följa med. Lillgrabben.
Publicerat den

Att något så simpelt som att stänga ögonen och sova ska vara så svårt. Denna natt har jag dock fått sova, så nu sitter jag utvilad i soffan och väntar på att mamma och Elias ska komma på besök. De åker runt kl.10:30-11:00 och är här runt kl.11:40-12:10 beroende på när de åker.

Någon frukost har jag ännu inte ätit eftersom det brukar ta en stund för mig att bli hungrig efter att jag klivit upp ur sängen. Jag funderar dock på om jag inte ska dra med mig Dennis ut i köket och göra i ordning någonting. Det är lika bra att vi är mätta och belåtna innan folket kommer. De kommer nämligen att bjuda på mat som serveras runt kl.14-15 och jag har ingen lust att vara mätt efter frukosten vid den tiden. Det bjuds nämligen på tacos!

Dagen kommer att börja med en trip till IKEA. Mamma skulle nämligen ha småsaker till hushållet, sedan tänkte jag smöra till mig en ugnsform som vi kan laga lasagne i. För tillfället har vi endast en oval glasform som vi knappt kan laga någonting i då den är så pass låg. Sedan ska vi leta efter en sopskyffel som vi kan använda i badrummet. Eira och Engla skvätter sanden över hela golvet och jag har ingen lust att dra fram dammsugaren 700 ggr/dag.

När vi är klara på IKEA blir det en trip till Willys då vi måste storhandla. Både kylen, frysen och skafferiet är tomt, så vi måste fylla på en hel del. Om det inte vore för att det är svårt att få med sig alla varor på bussen hade vi kunnat storhandla själva. Nu känns det dock bättre och smidigare att få hjälp med detta. Det är lättare att lassa in matkassar i ett bagageutrymme än att först släpa in de i bussen samt bära på de från busshållplatsen och hem. Det är visserligen inget långt avstånd, men kassarna brukar oftast vara tunga och har man otur går handtagen sönder (vi har varit med om det tidigare). 

Efter att vi är klara med detta är det raka vägen hem. Där kommer vi först att packa upp alla varor och efter det är det dags att tillaga tacosen. Det ska bli mumsigt!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?