Att man ska komma på saker i sista stund
Publicerat den


När jag under gårdagskvällen satt och tittade på tv slog det mig att jag inte alls kan ta ledigt idag pga. att jag och min kollega kommit överens om att sätta oss ner och skriva ihop ett ordentligt träningsprogram till vår klient. Detta innebär att jag måste till skolan ändå, men pga. att jag inte vill stressa kommer jag göra så att jag åker ner efter lunch. Under förmiddagen tänker jag ta det lugnt och då menar jag att duscha och göra mig i ordning, äta frukost och arbeta med uppgifter i lugn och ro.

I skrivandets stund ligger jag i sängen och tar det lugnt efter att ha fått sova ut för första gången på länge. För ett par dagar sedan bytte jag täcke, men upptäckte att det var alldeles för kort och nästan för kallt så jag bytte tillbaka till mitt vanliga inatt. Jag bytte dock till ett annat påslakan och då sov jag mycket bättre, så vi får hoppas att det fortsätter såhär. Förmodligen inte.

Denna onsdag kommer att se ut så att jag under förmiddagen är hemma och arbetar för att efter lunch åka till skolan och färdigställa träningsprogrammet. När det är klart åker jag raka vägen till Centralstationen för att hämta ut tågbiljetterna och när det är gjort blir det en tripp till Ica för att hämta ut min nya jacka.

Efter att ha hämtat ut allt som behövs inför helgen är det raka vägen hem för att förhoppningsvis fortsätta med mina uppgifter - helst svenskan. Skulle hjärnkontoret dock inte komma igång under de kommande dagarna blir det sömnlösa nätter i helgen då jag måste bli klar innan torsdag morgon.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?