Hårresande
Publicerat den

Då få kom med synpunkter angående det här med mitt hår har jag inte kunnat jämföra statistiken för vad andra tycker att jag ska/borde ha, så för att ta ett beslut har jag istället kollat igenom mina bilder och använt mig av uteslutningsmetoden. Det slutade med att jag bestämde mig för denna.

Tanken är att jag ska behålla längden så mycket som möjligt, men ändå få liv i det genom volym och då är denna perfekt. Jag har dessutom funderat på denna frisyr under 1 ½ års tid, så nu gör jag slag i saken för att se om detta är någonting som passar mig.

Eftersom vi imorgon får besök av mamma och Elias är risken stor att jag inte hinner klippa mig innan stängnng, så vi har ställt in oss på att gå till frissan på lördag. Det är ändå tänkt att vi ska ner på stan då Dennis måste ha nya skor.

Det ska bli spännande att se resultatet. Såhär ser håret/jag ut nu:





sarah med bebis i magen .

jag tor den fresyr skulle passa dig bra .. . och när man har så är du ju bara att ha lite hårmor i hårt . så får men till rufset =)



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?