Kommer jag att uppnå mina mål?
Publicerat den

Efter att ha haft strul med skolan de senaste fyra åren känns det som att det äntligen är påväg åt rätt håll vilket jag också fick bekräftat igår genom betygssamtalet i hälsokurserna, men också genom ett mail från min svenska- och engelskalärare.

För tre månader sedan lämnade jag in en egenskriven komedi skriven på engelska och bara någon timme efter samtalet med min metor fick jag ett mail från Helen (som hon heter) att hon har läst min komedi. Den var tydligen väldigt spännande samt att det var ett bra språk, vilket resulterade i att jag fick MVG på uppgiften. Det fick jag på min senaste uppgift också, så det känns faktiskt som att jag har goda chanser att få högsta betyg i denna kurs. Svenskan också, för den delen. Det återstår dock att se. Jag tar inte ut någonting i förskott, utan jag tänker fortsätta att slita precis som jag gjort tidigare.

Nu kanske några av Er ser det som att jag skryter, men så är det givetvis inte utan jag är bara glad över att jag äntligen har hittat glädjen i skolan samt att det går så pass bra för mig efter allt jag varit med om. Att jag äntligen har tagit mig i kragen och att jag är påväg någonstans.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?