Snart drar vi igång
Publicerat den

När jag klev ur sängen denna morgon kändes det fullständigt onödigt att åka till skolan/gymmet eftersom det var min första och sista lektion för dagen tack vare att vi fått lov av Helen att läsa vår engelskabok hemma. Det innebar att jag åkte till gymmet och gjorde min utmaning för att sedan åka hem.

Klockan var 09:15 när jag lämnade lägenheten och eftersom det gick så pass snabbt nere på stan (vi tränar högst upp i Punktgallerian - nJoy) var jag åter hemma kl.10:43. Då tog jag mig en snabb dusch samt tvättade håret innan det var dags att laga mat.

Eftersom Dennis ännu inte börjat vid denna tid fick vi äta tillsammans, vilket kändes mysigt. Hade jag varit ensam hemma hade jag förmodligen bara ätit en smörgås - Ännu en positiv sak med att han fortfarande var hemma.

När maten stod på spisen passade jag på att arbeta med PT-uppgiften (personlig tränare) då vår klient efterfrågat kostrådgivning. Eftersom vi ska ha möte med honom imorgon kändes det som att det var läge att kolla igenom min kostpärm för att se om det går att använda sig av dokument som finns där. Det fanns en hel del, så dessa kommer att skrivas ut eller kopieras imorgon så att han kan få med sig dessa hem. Han kommer även att få med sig ett häfte (ihopsatt av mig) som handlar om kondition. Vad det innebär, vad man ska tänka på, olika program osv.

Utöver detta har jag helt ärligt inte gjort någonting, utan jag väntar helt enkelt till kvällen. Det är då tänkt att jag ska läsa i min engelskabok. Anledningen till att jag inte vill göra det nu under dagen beror på att jag blir så fruktansvärt uttråkad samt trött av att läsa, så därför känns det smidigare att ta det alldelse innan läggdags så att man blir extra trött. Fiffigt, va?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?