Det känns så tomt utan dig
Publicerat den

De senaste dagarna har varit bra trots att det inte har hänt speciellt mycket här hemma. Som Ni säkert redan vet har jag haft lillebror Elias här på besök och vi har större delen av tiden ägnat oss åt tv-spel. Det är standard när vi umgås, om jag säger så.

Förutom att spela har vi hängt vid min laptop där vi har googlat efter konstiga namn. Vi tröttnade nämligen på allt spelande, så vi ville roa oss med annat och då fick det bli detta. Till en början var det inte särskilt roligt, men när vi upptäckte namnet Usama Bin Larsson kunde jag inte hålla mig utan då sprutade tårarna! Snacka om dålig humor. Resten av kvällen ägnade vi oss åt att titta på tv.

Denna morgon spenderade vi i lägenheten, men eftersom det inte fanns någonting att göra samt att det var/är så pass fint väder bestämde vi oss för att gå mot centrum.

Väl nere på stan köpte vi oss en varsin glass samt att vi sprang runt i olika butiker för att titta på kläder samt hårfärg. Det var nämligen tänkt att jag skulle köpa Schwarzkopf live color XXL, men det blev inte så då jag inte kunde hitta dem.

Efter att ha hört mig för har jag nu fått reda på att färgerna tydligen ska finnas på H&M (vi var ej in där), så jag funderar på om jag inte ska ta mig en sväng in dit imorgon efter skolan för att se om det stämmer. Jag ska inte färga håret nu, men jag vill se om färgerna finns ute i butik så att man kan kolla på dem och bestämma sig för vad man vill ha sen när det är dags. Jag känner att jag inte vill ge upp den röda färgen riktigt än.

Förutom att springa runt och titta på kläder samt leta efter hårfärg var vi in på leksaksaffären i Skrapan (en galleria). Vi hade ändå ingenting att göra, så jag kände att vi lika gärna kunde gå in där då jag blir glad i hela kroppen av att titta på leksaker. En av anledningarna till det är för att jag ser fram emot att få köpa leksaker till mina (kommande) barn, men också för att det är fascinerande att se vad som har tillkommit sedan man själv var liten.

Detta är vad vi har gjort idag. Inte så mycket med andra ord, men det dög gott och väl eftersom jag hade bra sällskap samt att det var fint väder. Snart är det vår!

Elias åkte hem kl.14:15, vilket innebär att jag har varit ensam i 1 h och 30 min. För tillfället sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att Dennis ska komma hem. De åkte för inte så länge sedan, vilket innebär att han kanske är framme i Västerås runt kl.21. Vi får se om jag går och möter honom vid tåget eller om jag sitter här och väntar. Jag har inte riktigt bestämt mig.

Nu är frågan: Vad gör jag tills Dennis har kommit hem?






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?