Är det inte nu det ska vara svårt?
Publicerat den

Tro det eller ej, men första natten utan Dennis gick mycket bättre än jag trodde. För första gången sedan mina sömnproblem bröt ut har jag fått en hel natts sömn utan några som helst oroligheter.

Att jag i vanliga fall sover dåligt beror såklart inte på Dennis, utan det beror på så mycket mer. Det kan t.ex. vara att katterna är på mig för mycket, det är för varmt, det är för ljust, Dennis ligger för nära, att jag gått och lagt mig utan att vara trött eller att jag har för mycket i tankarna. Denna natt var alla dessa faktorer borta, så för första gången på länge har jag fått sova en hel natt. Det ska dock bli skönt när Dennis kommer hem imorgon kväll även om han nu skulle kunna vara en faktor (t.ex. att det blir för varmt samt att jag inte får det utrymme jag vill ha pga. att han ligger för nära).

Hur denna natt blir återstår att se. Det ska dock bli skönt när gubben kommer hem igen. Det är alltid så tomt och tråkigt utan honom.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?