Det känns tomt utan dig
Publicerat den

Bara några minuter efter att Dennis klivit utanför dörren sjönk mitt humör då jag visste att jag skulle sakna honom, som jag alltid gör när vi är ifrån varandra om det så gäller minuter eller timmar. Trots min saknad efter honom har dagen i övrigt gått bra, även om han givetvis har funnits i mina tankar konstant.

Dagen vad gäller skolan har gått bra samt varit rolig då vi har haft naturkunskap på schemat samt att vi påbörjat en ny kurs - rehabilitering och habilitering. Den verkar intressant, så det ska bli kul att få fördjupa sig i vad den handlar om. Denna lektion handlade om att vi kortfattat skulle skriva om vad rehabilitering är, hur man utför det, vilka rättigheter man har inom sjukvården m.m.

Pga. all snö valde jag att efter skolan stanna kvar då det kändes onödigt att åka hem i ca 50 min för att sedan ta sig ner på stan för att möta Elias. Jag satt därför i korridoren och läste bloggar en stund innan jag begav mig till centralen. Där satt jag och spelade quadrapop på min telefon, men övergick sedan till korsord då batteriet i min telefon höll på att dö.

Elias har varit här sedan kl.17:47 och vi har på den tiden hunnit handla på Ica samt spela tv-spel. Vi började med att spela Spyro, men övergick sedan till Castlevania (PS3), men pga. att det påminde för mycket om Assassins Creed övergick vi istället till att spela spelet i PS1-version. Vi tycker båda att det är mycket roligare, så det gör vi för tillfället.

Eftersom klockan inte är speciellt mycket kommer det förmodligen bli så att vi tittar på tv senare. Frågan är bara vad man ska se med tanke på att det oftast går skräp på fredagar. Har vi otur får det bli en av våra DVD-filmer.

Om någon timme tänkte jag även slänga iväg ett sms till Dennis och önska honom godnatt då jag inte vet när han tänkt att gå och lägga sig. Jag kan inte tänka mig att de åker skidor sent in på kvällen, utan de sitter förmodligen i stugan och pysslar med någonting. Marcus har nämligen tagit med sig sitt PS3, så de sitter troligen och spelar precis som Elias och jag gör nu.

Vad som händer imorgon är ännu oklart då vi inte har pratat ihop oss, men som det ser ut nu blir det ännu en slapp dag med en del spelande. Om det är fint väder (d.v.s. att det inte snöar) kanske vi tar oss en sväng ner på stan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?