Här var man ledig med jämna mellanrum
Publicerat den

Denna vecka har hittills varit bra tack vare alla inlämnade uppgifter, det fina vädret samt dagens ledighet. Även om jag i grund och botten tycker att det kan vara tråkigt att vara hemma en hel dag kan det även vara skönt - skönt att få sova ut och ha sina egna tider. Inte behöva stressa, utan ta allting i sin egen takt.

Dagen har så gott som gått ut på att jag ska få vila ut eftersom jag den senaste tiden har sovit väldigt dåligt. Det blev dock en relativt tidig uppstigning (kl.08:00) då det kändes tomt och tråkigt utan Dennis. Det slutade dock med att jag gick och lade mig i sängen ca 2 ½ h senare. Jag fick sova/vila i lite mer än en timme.

När jag kände mig relativt utvilad pallrade jag mig in i köket för att diska, vilket gick relativt snabbt. Det resulterade i att jag tog mig en dusch då jag inte kände mig speciellt fräsch. Eftersom jag sover med strumpor på kan det hända att jag vaknar upp varm och i sällsynta fall svettig, så det kändes skönt att få svalka sig samt komma ut ren och fin.

Ska jag vara helt ärlig har jag inte gjort speciellt mycket efter det mer än att fundera över vad jag ska blogga om då jag känner att jag har ett stort bloggsug för tillfället. Det är en av anledningarna till att jag vill hålla kategorin recept/mat igång - så att det inte ska damma igen här, utan jag vill ha så mycket som möjligt att skriva om. Jag kanske får försöka ta fler bilder också. Måste dock införskaffa mig en kamera så fort skadeståndet har inkommit.



Anonym

Inge illa menat men varför är du röd under ögonen på att korten?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?