Tänk om jag bara kunde göra allting i tid
Publicerat den

Dagen började med att jag klev upp runt kl.08:15 efter att ha legat och snoozat i sängen i 1 ½ h. Med risk för att somna om valde jag att ligga kvar och kura med katterna, men när jag började känna mig rastlös bestämde jag mig för att kliva upp.

Efter att ha schasat iväg de små liven gick jag in i vardagsrummet och satte mig vid datorn - som alltid. Det var tänkt att jag skulle fortsätta med mina uppgifter, men pga. noll motivation hängde jag istället på internet tills jag kände pressen bita mig i arslet.

För tillfället sitter jag och arbetar med uppgiften i IdhB (eller om det är specialidrott B) eftersom den ska vara inlämnad imorgon. Sista inlämningsdagen blev framflyttat från den 12:e till den 13:e, vilket jag såhär i efterhand är väldigt glad över eftersom jag ännu inte är klar. Förhoppningsvis hinner jag bli klar under dagen och skulle jag mot förmodan inte bli det har jag natten plus en del av morgondagen på mig. Den ska nämligen vara inne senast kl.10:06.

Det känns bra att jag för ovanlighetens skull gör det jag ska istället för att hatta runt med annat. Jag vet att det i längden är bättre att göra klart en uppgift så fort som möjligt, men den senaste tiden har det varit svårt med tanke på att jag har haft noll motivation samt att jag har varit nere - av den anledningen att jag är orolig över det här med skadeståndet samt att jag inte vet vad jag ska prioritera.

Tidigare i veckan gjorde jag någonting som jag aldrig gjort förut - nämligen att skriva ihop en lista över vilken uppgift som ska göras först samt när inlämningsdatumet är. På så sätt får jag en överblick över hur mycket tid jag har på mig osv. Det är tänkt att jag ska fortsätta med detta, men för att det ska vara möjligt måste jag förmodligen köpa en almanacka/filofax.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?