Svar på kommentar
Publicerat den


F
om Flitigt var det här:
"Hej! Jag gjorde för en tid sen en abort och har efter det funderat på att göra en tatuering som minne. Googlade lite om det och hamnade på några äldre inlägg ur din blogg. Tänkte kolla om du gjorde någon tatuering eller inte? I så fall vad? Känner att jag behöver lite inspiration :)"


Någon tatuering har ännu inte gjorts då jag inte riktigt har kunnat bestämma mig för vad jag vill ha. Som det ser ut nu kommer jag att tatuera in en av mina dikter på sidan av magen, men det ska tydligen göra väldigt ont att tatuera sig där vilket har gjort att jag försökt hitta något annat ställa att placera den på.

Skulle jag inte tatuera in någon dikt skulle det förmodligen bli en kort text/mening som syftar till Kim (som jag kallar barnet). Antingen "Everything happens for a reason", "I'll find a way to see you again", "Giving up was never an option", "There is a light that never goes out" eller "Everywhere I am there you will be".

Om du har brist på inspiration rekommenderar jag denna sida. Där finns det tonvis med bilder på tatueringar som jag själv blivit inspirerade av, så kika in på den. :)



Sara H

Tycker inte att det gör ont att tatuera sig på sidan :P



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/


Jenny

Så här är de med tattuering, inget ställe gör mindra ont. Det är samma smärta överallt, men folk har olika grad på smärtgräns. Så det spelar ingen roll vad du sätter den ont gör det.



URL: http://jempasfoto.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?