Snacka om flopp!
Publicerat den

Kvällen har jag spenderat i soffan där jag har tittat på Melodifestivalens andra chansen. Hela programmet har varit en enda stor besvikelse då inte ett enda bidrag som jag tyckt om hamnat i final.

Från dagens program ansåg jag att Jenny Silver och Linda Pritchard skulle gå till final, men inte fasen gjorde dem det utan det kommer istället att bli ännu två kassa låtar.

Nästa vecka är det final i Globen och det ska då bli spännande att se vem som får representera Sverige i Eurovision song contest. Det skulle inte förvåna mig om det skulle bli Swingfly, The Playtones eller Linda Bengtzing bara för att jag tycker att deras bidrag sög.

Vi får hoppas att nästa års melodifestival är bättre annars kommer jag att sluta titta på programmet.

Utöver tv-tittandet har jag inte gjort någonting. Bara legat i soffan och slappat. Dennis sitter för tillfället vid datorn och spelar, vilket han gör dagligen. Jag har dock ingenting emot det då jag inte har några förslag på aktiviteter vi kan ägna oss åt.

Eftersom vi under dagen har varit på IKEA samt handlat tycker jag att han kan få sitta där. Har jag tur kanske han stänger av om någon timme och sätter sig bredvid mig i soffan. Kanske tittar på någon film eller tv-serie beroende på vad som går på tv samt äter någonting. Han har en tendens att vara hungrig sent på kvällen.



Sabina

Jag tror Swingfly kan ha en chans till att vinna. Då dom har en bra låt med lite fart i och "lätt" att hänga med i. Men en del är som sakt bra men om man ska ha en som ska va med i eurovision song contest så är det väll Swingfly tycker jag...



URL: http://smebacksflikka.blogg.se/


kalle johansson fb

åh jag blir berörd av din kommentar... om du vill skriva av dej till mej,det brukar hjälpa.. så får du gärna maila mej eller bli vän med mej på fb... sök på [email protected]

kram kanske din blivande vän kalle



URL: http://carlsa.com




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?