Om en halvtimme hoppar jag på cykeln
Publicerat den

Efter fem veckors praktik samt en veckas lov är det nu dags att återgå till skolan, vilket känns bra. Folk kanske tror att jag är galen som tycker om att gå i skolan, men jag trivs på programmet och jag presterar bättre än någonsin vilket gör det hela så mycket roligare.

Då ingen av mina klasskamrater blev klara med MaB i tid drog kursen ut på tiden, men jag tror att alla är klara nu då nationellaprovet var innan praktiken. Om det nu visar sig att de faktiskt är klara kommer vi att börja med en ny kurs som tar fart idag. Skulle det dröja ytterligare någon/några veckor är jag ledig på måndagar. Det återstår att se när jag kommer till skolan idag.

Skulle det visa sig att jag är ledig måste jag ändå stanna kvar då jag, Johan och Fredrik ska ha en lektion i ledarskap under veckan. Det är tänkt att det ska bli av imorgon, men pga. att Jasmina är i Falun måste jag få tag i hennes vikarie och med henne/honom komma överens om vilken dag samt vilken tid det blir. Förmodligen imorgon eller på torsdag då vi kan ta det på specialidrotten. Då missar vi inget viktigt.

När jag kommer till skolan blir det alltså att gå igenom planeringen då vi måste grovskriva den innan den ska lämnas in. Det känns dumt att lämna in en planering i efterhand, så vi måste fila på den innan vi ska ut och ha vår lektion.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?