Om det ändå kunde ta och bli vår
Publicerat den

Denna morgon skiner solen, så nu hoppas jag på att en del av snön ska smälta då det vräkte ner igår efter dagar av fint och varmt väder. Det är nu det ska vara vår - inte snöa!

Det blev en mycket tidigare läggning igår än jag trott. Efter att ha spelat Castlevania i dryga halvtimmen stängde vi av för att istället titta på Billy Madison. Vi kände dock hur ögonen började bli tunga, så när det var ca 40 min kvar gick vi och lade oss.

Uppstigning blev det runt kl.09. För tillfället sitter Elias vid Dennis dator och jag sitter givetvis vid min. Om en stund tänkte jag att vi skulle äta frukost eftersom vi aldrig åt någon mat igår.

För en stund sedan fick jag ett sms av Dennis där han berättade att det skulle till att åka skidor. Det blev ingenting igår då de kom fram runt kl.14 - d.v.s. 2 h innan backen stänger. Han och Marcus satt därför och spelade spel större delen av kvällen, precis som jag trodde att de skulle göra.

Enligt Facebook ska det även vara fint väder hos dem, så jag önskar dem en trevlig dag och hoppas att de alla har roligt samt är försiktiga.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?