Och jag påstås vara duktig
Publicerat den

Som tidigare nämnt har vi denna vecka resursdagar samt hemstudier vilket innebär att vi har möjlighet att arbeta med släpande samt pågående uppgifter och trots att jag för tillfället har 13st uppgifter stod det under dagen still i huvudet. Av någon anledning har jag svårt för att göra det jag ska i skolan och jag tror att det beror på att min koncentrationsförmåga är på topp när jag är ensam och kan arbeta i lugn och ro.

Det var tänkt att jag denna dag skulle arbeta med förberedelserna inför nationella provet, vilket jag också gjorde (ett tag) tills vår rektor kom och ville höra vad mitt framträdande skulle handla om. Efter att ha framfört vad jag vill få med och förmedla ansåg han att talet inte är tillräckligt starkt för ett högst betyg och eftersom jag satsar på högsta betyg i alla ämnen fick jag alltså skrota min idé och nu är jag tillbaka på ruta ett: panikslagen över vad jag ska berätta om, vilket i sin tur har gjort att jag blivit stressad igen.

För tillfället sitter både Dennis och jag i köket där vi försöker att arbeta med olika uppgifter. Han räknar matte medan jag bloggar samt försöker komma på vad jag ska prata om på provet. Ni kanske kan hjälpa mig? Vi ska prata om någonting som har med språk och kommunikation att göra och då är det tänkt att jag ska prata om det här med tatueringar. Hur det var förr och nu, men jag måste även få in temat på något sätt. Det är det som kommer att bli svårt.

Som det är nu vill jag bara gräva ner mig, men det löser ingenting utan jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och göra så gott jag kan. Jag måste bara komma igång. Det är oftast det som är problemet - jag vet inte hur jag ska börja.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?