Nu är jag inne i en sån där period igen
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning även denna morgon, men denna gång berodde det inte enbart på att jag inte kunde sova utan nu berodde det även på att jag kände mig relativt utvilad. Jag provade nämligen att sova med täcket som får agera filt i vardagsrummet och det gick mycket bättre då jag kunde behålla strumporna på samt att jag slapp ligga och nästan svettas. Därför kommer jag att låta mitt vanliga täcke (som jag använt sen jag började sova i vanlig säng) ligga i soffan istället.

Trots att jag denna natt fick sova någorlunda känner jag mig en aning deppig då det är så mycket jag måste göra (skolan) och jag vet inte riktigt vad jag ska ta itu med först trots att jag har skrivit en lista över vilken dag jag ska jobba med vad. Det är så mycket som behöver bli klart inom en snar framtid. Imorgon ska vi t.ex. ha kommit upp med ett styrkeprogram till vår klient samt att jag måste fortsätta att läsa min bok och skriva ett pm samt manus inför nationella provet. Har man inte gjort detta tills den 7/4 får man IG på det nationella, vilket jag definitivt inte vill ha! Vilken tur att vi har resursdagar må-ons.

Förutom att jag känner mig något stressad över alla uppgifter som jag borde och behöver arbeta med mår jag bra. Jag känner dock att jag skulle vilja röra på mig mer, så under veckan kommer Dennis och jag att lägga in musik på min MP3 så att jag kan börja träna som jag gjorde när jag fortfarande bodde hemma (tog en rask promenad på 60 min till musik samt att jag styrketränade när jag kom hem. Gjorde detta kanske 2-4 ggr/vecka beroende på väder).

Eftersom Dennis och jag inte gjorde någonting igår har han föreslagit att vi ska ta oss en sväng ner på stan i eftermiddag. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om, men jag antar att han vill att vi kommer ut.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?