Kan jag inte ens få en lugn stund?
Publicerat den

Den närmsta veckan kommer att bli otroligt tuff, vilket är en anledning till att det har varit så gott som tomt här under dagen. Jag har nämligen haft fullt upp med en av hemstudieuppgifterna samtidigt som jag har försökt att arbeta med naturkunskapen och svenskan. Eftersom inlämningsdatumen är imorgon (NK), på måndag (hemstudie) och senast torsdag (svenska) känner jag mig otroligt stressad och ska jag vara ärlig känns det som att jag inte har tid till någonting annat än skolarbeten. Dennis fick praktiskt taget dra mig ur sängen för att jag skulle äta. Det känns inte ens som att jag har tid till det eftersom det är så otroligt mycket som ska göras. Jag låg t.o.m och grät en skvätt i sängen pga. att det känns som att jag inte kommer att hinna med allting.

Som Ni säkert redan vet åker jag till Smedjebacken över helgen och även det har skapat stress samt ångest hos mig av den anlendningen att jag ska hinna med att göra mig i ordning, diska, packa och fortsätta med mina uppgifter innan jag åker kl.14:15. Hur ska jag hinna med det?

När Dennis och jag är under samma tak gör vi så att vi går och lägger oss samtidigt, men nu när jag åker bort har jag möjligheten att sitta uppe om nätterna för att arbeta med mina uppgifter. Jag måste bara komma på ett sätt att hålla mig vaken samt bibehålla motivationen. Drivkraften är mitt kommande betyg, men motivationen är som bortblåst för tillfället pga. att det är så mycket som ska göras. Det känns som att jag knappt hinner umgås med Dennis eftersom jag måste ägna mig åt skolan, vilket inte alls känns bra.



julia

usch, stress är aldrig roligt..



URL: http://juliajosefinkraaij.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?