Imorgon kommer jag att se ut som ett skatbo
Publicerat den

För att minska stressen har jag under dagen bara legat på soffan och slappat av den anledningen att kroppen ska få slappna av samt tänka på annat. Det fungerar inte för mig att ligga och tänka på de förbannade uppgifterna hela tiden, så jag har försökt att koppla bort de idag trots att jag innerst inne vet att jag egentligen borde fila på dem.

När jag slappar brukar det se ut så att jag ligger på soffan och hänger på internet, vilket jag givetvis även gjorde denna gång. Det är dock inte det enda jag pysslat med idag, utan jag har även skrivit en lång inköpslista på vad som ska handlas när vi åker till Willys på lördag. Besöket av mamma och Elias kommer nämligen att flyttas fram en dag då han inte kunde imorgon (?).

Pga. att besökt blir uppskjutet kommer Dennis och jag att ta oss en tur på stan imorgon istället samt att jag även kommer att klippa mig då. Det innebär att jag imorgon eftermiddag kommer att ha en helt ny frisyr. Snacka om att jag är peppad! Jag är även nervös, men det är trots allt bara hår - inte hela världen. Skulle jag bli missnöjd är det bara att låta det växa och sedan klippa en ny frisyr när det är möjligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?