Flitigt var det här
Publicerat den

Tidigare har jag haft sovmorgon på måndagar, men tack vare att de som läser matte har fått byta tid till eftermiddagar hade vi mentorspasset idag kl.09.

Det brukar inte hända speciellt mycket under de 2 h som passet håller på, men idag kändes det som att det fanns en del att göra - som dessutom var roligt. I julas lämnade vi nämligen in en uppgift i IdhB som vi fick tillbaka idag. Alla i klassen hade kompletteringar, så vi fick arbeta med dessa.

Till en början fruktade jag att jag hade tonvis med kompletteringar, men det visade sig att jag endast behövde ändra några punkter på MVG-delen. Den första punkten jag var tvungen att ändra var träningsprogrammet vi skulle följa v.45-v.4, av den anledningen att jag inte skrivit någonting om varför jag valt dessa övningar, vilket syfte min träning hade, om jag hade några skador osv.

Detta var ingen stor del, vilket innebär att jag blev klar med den. Del nummer 2 kommer jag att arbeta med på onsdag då vi får 3 h till eget arbete då våra lärare ska ha betygssamtal. Förhoppningsvis ligger jag på MVG-nivå, annars tänker jag fråga vad som krävs av mig för att jag ska få det.

Min skoldag slutade egentligen kl.11, men pga. att jag och två klasskamrater ska agera personliga tränare till en lärare på skolan valde jag att stanna kvar och diskutera detta med honom. Vi gick igenom vilka mål han har, om han har några skador osv.

Vi kom överens om att ses på fredag igen och då ska jag och mina "kollegor" ha ett färdigt träningsprogram som vi tillsammans kan gå igenom - förmodligen på gymmet.

Efter att vi var klara med detta kände jag att jag gjort mig förtjänt av att åka hem, så när klockan var 13:07 satte jag mig på cykeln för att åka till H&M och titta på hårfärg.

Nu tycker Ni säkert att jag färgar håret hela tiden, men faktum är att det inte sliter särskilt mycket på mitt hår och jag känner att jag vill prova mig fram för att se om jag hittar någon röd färg som sitter bättre än de jag hittills har provat (har endast provat 2-3st) eller om jag helt enkelt ska färga det brunt.

Färgen jag köpte nu heter Schwarzkopf live color XXL real red 35. Vi får se när jag kommer att använda dem (måste ha 2st pga. mitt hårs längd), men som det ser ut nu kommer jag att avvakta ett par dagar i hopp om att det som är mörkats ska blekas ur lite.



F

Hej! Jag gjorde för en tid sen en abort och har efter det funderat på att göra en tatuering som minne. Googlade lite om det och hamnade på några äldre inlägg ur din blogg. Tänkte kolla om du gjorde någon tatuering eller inte? I så fall vad? Känner att jag behöver lite inspiration :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?