Efter 1 år är det dags att kapa håret
Publicerat den

Trots att det känns skönt att vara hemma har jag under natten sovit dåligt - som vanligt. Det har kommit till den punkten då jag börjar inse att jag kanske inte kan påverka detta själv och Dennis tycker därför att jag ska börja med Valerina nu när jag ändå har det i städskåpet. Vi får se hur det blir, men jag kommer att avvakta helgen ut för säkerhets skull. Det kan hända att jag nu sov dåligt pga. att jag vant mig med sängen vi hade hos Dennis föräldrar och att det blev ovant när man kom hem.

Tack vare att jag glömt att stänga av alarmet på mobilen blev jag väck kl.05:30. Nu låg jag visserligen halvvaken vid den tidpunkten, men det var efter det som jag insåg att jag aldrig skulle kunna somna om. Trots detta låg jag kvar i sängen i 2 ½ h innan jag kände mig tvungen att kliva upp. Det finns ingen vits med att ligga rastlös i sängen och hålla tummarna för att man ska somna. Det fungerar inte.

Klockan var 08:18 när jag valde att stiga upp och ett par minuter senare kom även Dennis. Han hade tydligen svårt att sova efter att jag klivit upp. Han hade nämligen vänt sig om och skulle precis till att hålla om mig när han upptäckte att min del av sängen var tom. Gubben da.


Vi har snart varit uppe i 2 h och jag har hunnit äta frukost (2st makrillsmörgåsar) och tittar för tillfället på tv. Om ett par minuter börjar våra bästa år som jag inte får missa. När avsnittet är slut tänkte jag duscha samt tvätta håret eftersom jag som tidigare nämnt kommer att klippa mig idag. Vi kommer att bege oss mot stan efter lunch. Vilken ordning vi tar allting i är oklart, men det känns bäst att gå på stan först och ta klippningen sist då jag vill kunna komma hem och visa frisyren i bästa skick istället för att håret ska blåsa bort när vi är på stan. xD



Sara H

Ska bli spännande att se hur det ser ut :D

Hoppas det blir bra !



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?