Dresses make me go nuts
Publicerat den

Den senaste tiden har jag börjat intressera mig mer för kläder, vilket har resulterat i att jag budat hem två stycken klänningar på Tradera det senaste dygnet.

Trots att jag har många klänningar i garderoben för tillfället vill jag utöka samlingen då det är det snyggaste och sexigaste plagget enligt mig. Man kan ha det oavsett årstid och tillfälle, vilket gör att det är det ultimata plagget för mig.

Den första klänningen jag vann var en ballongklänning, som jag fick ge 91:- för. Det var först och främst dragkedjan som tilltalade mig. Jag kan se mig själv i den klänningen - med neddragen dragkedja, men med ett linne under så att man inte visar hela härligheten.

Den andra klänningen jag vann var en phazeklänning med goth/emo-stil som jag fick ge 141:- för. Det som tilltalade mig på denna var materialet samt snörningen fram. Den ser nästan ut att vara i lackimitation och jag har alltid velat ha ett sånt plagg, men som inte skriker goth/emo och då tyckte jag att denna passade perfekt. Det ska bli spännade att se om jag fortfarande tycker så efter att ha fått hem den.

För tillfället håller jag utkik efter fler bra budgivningar och håller i skrivandets stund ögonen på en klänning med bälte. Den ser dock ut att vara en top egentligen, så den kommer troligen att användas tillsammans med jeans eller leggings om jag skulle vinna den. Jag har ännu inte budat, utan jag brukar vänta in i sista minuten för att vara säker på att ingen budar över mig.

Efter att ha rensat min garderob för att tag sedan funderar jag på om jag inte själv ska lägga ut ett par plagg för auktion/budgivning. Jag är dock osäker över om någon ens skulle vilja köpa dem, så jag avvaktar ett tag och ser om jag publiserar dem i framtiden. Förmodligen när jag rensat garderoben nästa gång.



sarah med bebis i magen

varför lägger du inte när dom har erbudand på tredera om gratis anons



URL: http://respekteravar.blogg.se/


sarah med bebis i magen

nu helgen va det inte så ..



Nu i helgen (5-6/3) kan du lägga ut en annons och sälja utan provision eller osåltavgift om du uppger kampanjkoden MARS09 på Tradera





URL: http://respekteravar.blogg.se/


Susanna

då vill vi se dagens outfit sen :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?