Detta trodde jag aldrig att jag klarade
Publicerat den

Som Ni säkert redan vet åker jag på fredag till Smedjebacken för att hälsa på mina föräldrar samt lillebror och de senaste dagarna har jag funderat över vad jag ska gotta mig med när jag väl är där. Dennis och jag brukar nämligen gotta oss varje fredag till en film.

Denna vecka tänkte jag att jag skulle försöka unna mig någonting gott, men som istället är nyttigt. Det var nämligen så att jag i måndags kände mig deppig, vilket resulterade i att jag sprang in på Hemköp för att köpa mig ett par Snickers. Det slutade dock med att jag kom ut med 2st äpplen och en vitamindryck.

Efter att ha klivit utanför dörrarna kände jag mig stolt över mig själv och detta vill jag bevara genom att försöka motstå onyttigheter som jag annars köper - oftast för att det är lättillgängligt samt att det finns ett stor urval (t.ex. chips och godis).

Som det är nu lutar det åt morötter och dip samt en smoothie, men frågan är om jag ska köpa en färdiggjord eller om jag ska försöka baka ihop en hemma hos mina föräldrar trots att de inte har en mixer. Det kan bli svårt, så om jag avstår från smoothien blir det istället en fruktsallad. Det var länge sedan.

Eller Ni kanske har några andra bra förslag?



Cissi

Doppa grönsaker i dipp. Jätte gott ! :)



URL: http://ceciliabro.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?