Det ska bli skönt med lite rutiner
Publicerat den

Eftersom det är sista dagen på lovet har vi passat på att ta det lugnt - ordentligt! Dennis har setat vid datorn sedan han gick upp (bortsett från när vi åt samt när vi handlade), vilket inte har haft någonting emot då jag ändå har varit för trött för att orka göra någonting.

Pga. tröttheten har jag legat på soffan och bara hängt på internet - mestadels på Tradera då jag känner ett sug av att buda hem kläder. På något sätt är det spännande att hänga med i en auktion samt vänta på att plagget ska komma hem så att man får använda det. Det blev dock inga fler plagg för mig, utan jag nöjde mig med två klänningar samt ett par lösögonfransar - som jag fick ge 57:- för.

När jag kände mig nöjd med budgivningarna gick Dennis och jag till Ica då jag skulle träffa Jasmina för att få min närvarorapport samt mitt omdöme från praktiken. Som väntat såg det väldigt bra ut, vilket kändes bra då jag vet att jag gjorde vad jag skulle.

Efter att jag fått mina papper gick vi in på Ica för att köpa chokladpudding samt skinka. Utöver det har det inte hänt speciellt mycket, om jag ska vara ärlig.

Då jag den senaste tiden har varit väldigt stressad inför det här med skoluppgifter har jag bestämt mig för att strunta i dem idag och försöka ta itu med dem när jag är i skolan istället. Jag har en tendens till att jobba på bättre när jag är där. Det händer även att jag jobbar bra hemma, men det är då oftast när jag är ute i sista minuten vilket jag inte är nu.

Under dagen har jag kommit på ännu en fördel med att återgå till skolan - gymmet! Eftersom vi måste checka in före kl.15 har jag under praktiken inte haft någon möjlighet att gymma, men nu när vi återgår till skolan kan jag gymma 2-3 ggr/vecka, så det ska jag ta vara på. Både Dennis och jag tycker att det är dags att börja träna igen, så det ser jag fram emot.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?