Det handlar om att tro på sig själv
Publicerat den

Efter att ha kämpat med skolarbeten hela eftermiddagen och kvällen är jag äntligen klar och jag är så stolt över mig själv som lyckades i tid. Ska jag vara ärlig hade jag ställt in mig på att lämna in den efter inlämningsdatumet eftersom jag tvivlade på att jag skulle hinna med allting tills imorgon, men jag är glad över att jag tog mig i kragen och verkligen försökte. Det går bara man vill, vilket jag upprepade gånger har bevisat. Inte endast vad gäller skolan.

Det ska bli spännande att se vad min mentor säger efter att han har läst igenom dokumentet. Uppgiften slutade nämligen på 18st sidor, vilket är en förklaring till varför det har tagit tid. Jag har alltid varit den som skrivit långa uppsatser när vi har haft uppgifter, vilket i sig kan vara bra. Det kan också vara dåligt - i det här fallet stressigt.

Trots att jag lyckats beta av denna kan jag långt ifrån pusta ut. Jag har nämligen en uppgift som ska vara klar på måndag, men med tanke på att jag nu blev klar med denna kan jag fokusera på nästa. Den kommer jag att ta itu med imorgon då vi inte har någonting inplanerat.

Det känns äntligen som att jag är påväg på fötter igen vad gäller motivationen. Tack vare dagens prestation är jag snart i fas och behöver inte stressa ett dugg, utan kan fokusera på det jag ska. Då slipper jag sitta hemma och grubbla i soffan, utan då kan jag ta det lugnt. Slippa känna att jag måste arbeta konstant.



Addie

sv; ah okej! håller med dig iaf! fin blogg du har btw?



URL: http://addiehero.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?