Det bästa med att åka bort är när man kommer hem
Publicerat den

Efter att ha spenderat sex dagar hemma hos Dennis föräldrar är vi äntligen hemma. Missförstå mig rätt nu - det har varit skönt att få komma bort och hälsa på dem, men det bästa med att åka bort är känslan man har när man kommit hem. Det är precis som ordspråket säger: borta bra, men hemma bäst.

De dagar som vi har varit borta har varit bra om man bortser från att jag har känt mig stressad och haft ångest. Trots att det känns bättre kan jag känna hur pressen biter mig i nacken, men jag ska försöka att inte låta det ta över. Jag mår inte bra av att stressa för mycket.

Som Ni säkert märkt har det varit relativt tomt i bloggen och det beror på att det inte har hänt speciellt mycket under dessa dagar. Det enda nämnvärda är att vi var ut i skogen och grillade samt att vi träffade Dennis far- och morföräldrar. Utöver det har vi endast setat i huset och latat oss samt att jag har försökt att arbeta med min uppgift.

Första gången Eira och Engla följde med oss till Dennis föräldrar var de uppmärksamma och sprang gärna och gömde sig när Zeke (hunden) kom. Nu har de vant sig vid honom och Engla sprang ofta och strök sig mot honom samt letade efter honom när han inte var i synhåll. Det går alltså utmärkt att ha sällskap av en hund, så om vi har kvar dem när vi flyttar till hus kanske vi får för oss att skaffa en hund också. Dennis vill nämligen ha det.

Efter en timmes färd med bil respektive en timmes färd med tåg är vi nu hemma. Det första vi gjorde när vi klev innanför dörren var att släppa ut katterna, sedan begav vi oss till Ica då vi var tvungna att köpa någonting att stoppa i magen. Skafferiet var nämligen tomt.

När vi kom till affären upptäckte vi att de höll på att göra om, vilket resulterade i att man inte kunde köpa varken smör, grönsaker eller kött. Vi som pratat om att äta tacos. Det gick givetvis inte, så vi får nöja oss med spagetti och köttfärssås på burk. Det är visserligen gott, men förjävligt enligt mig att de inte bara kan flytta på varorna om de måste hålla på och göra om hyllorna.

Nu har vi iaf fått med oss fruksot samt mat för dagen hem. Vi tänkte smöra för mamma och fråga om vi kan åka till Willys imorgon så att vi får storhandla. Jag tror dock inte att det ska vara några problem då hon är ledig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?