Att det ska vara så svårt att fokusera på rätt sak
Publicerat den

Denna dag har jag varit ledig pga. att de som läser natur och friluftsliv A har varit på vandring.

Det var tänkt att jag skulle arbeta så mycket som möjligt med mina uppgifter, men så blev det givetvis inte eftersom jag har haft fullt upp med den nya bloggen. Det tar tid att kopiera/överföra över 900st inlägg. Jag blev dock klar för bara några minuter sedan, så arbetet kommer att köra igång nu under kvällen och vara i full gång under helgen.

Eftersom det här med bloggen har tagit tid har jag emellanåt behövt ta ett par pauser och under en av dessa har jag provat mina lösögonfransar. Det medföljande limmet var dock det sämsta jag varit med om. Konsistensen var nästan som vatten och eftersom jag inte hade något riktigt lim till fransar kom jag på den brillianta idén att använda Karlssons klister. Det stod nämligen ingenting på tuben om att man inte fick ha det i ögonen. Jag skulle dock inte ha gjort det eftersom mitt högra öga höll på att klibba igen, så för att vara på den säkra sidan har jag nu köpt ett ögonfranslim på Tradera. Skulle det också vara dåligt blir det en sväng till Åhléns då det ska finnas ett bra där.


Det har inte hänt så mycket mer idag. Inte av värde iaf, så nu inväntar jag kvällen då Dennis och jag ska mysa framför tv:n med varsin hamburgertallrik. Jag vill dock inte ha något bröd till min hamburgare, utan jag nöjer mig med att ha stripes och grönsaker som tillbehöver.

Om 3 h stänger Ica och innan dess tänkte vi ta oss en sväng dit då vi bl.a. behöver köpa schampo och balsam. Sedan ska jag hämta ut min ballongklänning som jag har väntat på i en evighet - känns det som. Bilder på den kommer ut när jag har provat den.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?