Att det ska vara så förbannat svårt att sova
Publicerat den

Denna natt har förmodligen varit den värsta på länge då alla dessa faktorer som rubbar sömnen gjort sig påminda. Det första jag märkte av var att det var alldeles för varmt att sova med strumpor, så dem fick jag givetvis ta av mig vilket resulterade i att jag i omgångar frös om fötterna samtidigt som resten av kroppen var för varm. Sedan låg Dennis för nära, det var för ljust i rummet samt att katterna började härja runt kl.03.

När jag legat vaken i ett par timmar bestämde jag mig för att det fick vara nog, så när klockan var 06 tog jag med mig katterna ut ur sovrummet så att Dennis skulle få sova i fred. De fortsatte att härja ett tag, men efter att jag betalat alla räkningar lade de sig för att sova. Ganska typiskt då man hoppats på att de skulle sova i samband med att vi gjorde det, men icke da.

Om 10 minuter ringer väckarklockan, så då tänkte jag klä på mig för att sedan äta frukost så att jag slipper stressa med det sen. Jag har nämligen viktigare saker som måste göras, så jag tänkte ta itu med dessa också.

Dagen i sig kommer inte att se särskilt märkvärdig ut i och med att jag har lektioner som vanligt - naturkunskap på förmiddagen och rehabilitering & habilitering på eftermiddagen. Där emellan kommer vi i gruppen att ha ännu ett möte med vår klient där vi går igenom olika former av träning samt kostråd. Det enda som saknas enligt mig är någon form av styrkeprogram. Vi (eller rättare sagt jag) har som tidigare nämnt satt ihop ett konditionshäfte med olika löpövningar osv.

När klockan slagit 16 är det helg, vilket innebär att det är dags att bege sig hemåt. Det ska bli skönt med ledighet även om det känns som att vi är lediga hela tiden pga. att vi haft det ganska slappt de senaste dagarna och veckorna pga. korta dagar samt att klassen varit iväg på aktiviteter i kursen natur och friluftsliv.

Vi har ännu inga planer för helgen, utan som det ser ut nu kommer jag att arbeta med förberedelser inför nationella provet den 7/4. Jag har inte kommit igång med detta ännu, så det känns som att det är läge för det då jag vill vara på topp och få ett så bra betyg som möjligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?