Nikon D3100 + 18-105/3,5-5,6 VR
Publicerat den


Som tidigare nämnt var det denna eftermiddag tänkt att vi skulle ta en tripp till Erikslund och som planerat kom vi hemifrån runt kl.12. Det blev dock ingen storshopping i och med att det enbart skulle inhandlas sprayfärg till Dennis dator samt en systemkamera till mig då jag vill lära mig att fotografera.

Eftersom det är många som har rekommenderat Nikon D3100 (se bild!) bestämde jag mig för att införskaffa en sådan och skall jag vara ärlig måste detta vara det bästa köpet hittills dels för att bilderna blev otroligt bra och dels för att jag är övertygad om att jag kommer att ha stor nytta samt glädje av denna.
Fotografering är ett intresse som jag har haft under många år, men som jag inte riktigt har haft tid samt energi och pengar till att satsa på - förrän nu.

Som det ser ut nu kommer kameran inte att användas särskilt mycket såhär i början i och med att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med Dennis medan han fortfarande är hemma. När han sedan har åkt iväg för att sommarjobba är det tänkt att jag skall ta minst en timmes promenad (dagligen) för att söka inspiration samt fota lite. Det är nämligen så att jag vill fotografera natur - till en början iaf.




Ninni

Att köpa systemkamera är bland det bästa jag gjort, så jag förstår hur du känner. Det är så himla mycket roligare att kunna ställa in mer manuellt och att kameran faktiskt tar bilden när man trycker ner kameran, istället för 1-2 sekunder senare när ögonblicket är över.



URL: http://ninnicharlotte.bloggplatsen.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?