Det lönar sig att umgås
Publicerat den

Det har varit en relativt bra samt rolig dag då den började med en visit till Kupolen. Eftersom jag fullkomligt älskar kläder samt att jag mår bra när jag känner mig snygg fick det bli en del i form av ett nattlinne, 3-pack strumpor, två bh:ar samt sex par leggings (tre med fötter samt tre utan fötter). Det kan särkerligen tyckas att det är onödigt att ständigt köpa kläder, men det är någonting som är en bristvara hemma hos oss då vi båda varvar mellan 3-5st plagg. Bortsett från ovanstående inköp fick det även bli 12st örhängen, tre stycken klämmor, två nagellack samt gummisnoddar - som enbart är saker som jag vill ha, men som jag egentligen inte behöver. Det är tillåtet att unna sig sådant också.

När vi alla kände oss klara i Borlänge bar det av till Falun då jag hade som önskan att få besöka minneslunden. Det var nämligen åtta månader sedan den besöktes sist, så det kändes som att det var på tiden. Jag hade dock dåligt samvete över att jag inte hade tagit mig tid samt råd att införskaffa ett kramdjur, en blomma, ett ljus samt skriva en dikt. Det gjorde dock ingenting då jag möttes av tre kramdjur som jag tagit med vid tidigare tillfällen. Två av dem lämnades i januari-10 medan det tredje lämnades vid det senaste besöket, d.v.s. den 20 oktober.

Tack vare denna upptäckt lyckades jag fälla tårar samtidigt som jag satt och log. Det kändes otroligt bra att veta att Kim har sällskap samt att det inte gjorde någonting att det inte togs med alla de saker som jag i vanliga fall brukar ge henne. Det kändes t.o.m. så bra att jag inte kunde hålla mig från att plocka upp ekorren (som lämnades på minneslunden i samband med rättegången) samt borsta av kramdjuren då de var en aning smutsiga. De står nämligen under en stor gran/tall.

Efter visiten till Borlänge samt Falun bar det av till Ludvika då det var bestämt att kvällen skulle spenderas med Madde. Det var väldigt roligt att träffa henne samt Olivia (hennes dotter) igen och trots att det var över ett år sedan vi sågs sist visste Olivia vem jag var. Hon sken nämligen upp som en sol när hon såg mig samt att hon skulle hålla handen och leka.
Gullunge.

Kvällen har sett ut så att vi har lekt med Olivia, pratat på balkongen samt att vi gick till Toffes (Sibylla) för att köpa glass. Det fick bli en mjukglass för min del, men av någon anledning orkade jag inte äta mer än halva och det är förvånansvärt när det gäller mig då jag i vanliga fall kan äta 1 ½ - 2 st i ett svep. Nu gick det dock inte ner och det måste ändå vara någonting bra i och med att jag vill bli bättre på det här med kost.
Keep it going! Snart är jag där jag vill.

Som Ni säkert redan har förstått har jag haft fullt upp under dagen och tur är väl det eftersom tiden enbart går snabbare då. Snart är jag återigen hemma hos Dennis, men först skall jag tatuera mig. Gaddningen kommer att äga rum kl.11 i Ludvika under morgondagen och som det är nu känner jag mig en aning nervös eftersom detta blir min första.

Bilder från minneslunden hittar Ni här.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?