I hate being away from you
Publicerat den



Som Ni säkert redan har märkt är detta mitt första inlägg för dagen och det beror på att jag inte har haft någonting att skriva om samt att jag inte har haft tillgång till dator mellan kl.15 och kl.18:30 pga. att jag setat på buss/tåg. Eftersom jag enbart skall spendera två dygn hos mina föräldrar bestämde jag mig för att lämna laptopen hemma då det känns onödigt att släpa på den samt att Dennis nu kan ha nytta av den om han känner för att spela med sina kompisar.

Det är en timme sedan bussen anlände till tågstationen här i Smedjebacken och det har därför inte hunnit hända speciellt mycket. I skrivandets stund väntar jag på att min lillebror skall komma hem, men det dröjer förmodligen någon timme till. Det gör dock ingenting eftersom det snart är dags att äta samt att jag efter det skall till Ica för att köpa någonting gott till kvällen. För första gången på länge överväger jag att köpa godis, men då förutsätter det att det blir en promenad under morgondagen. Elias kanske känner för att följa med mig på en fotostund på byn. Digitalkameran fick nämligen följa med.

Eftersom min vilja oftast går igenom ser det ut som att det blir en tripp till Borlänge under morgondagen då det var länge sedan man besökte Kupolen. Butikerna i centrala Västerås känns inte märkvärdiga längre (förutom NewYorker, som jag absolut älskar!) och det kan därför vara kul att få åka någon annanstans och shoppa. Tänkte fortsätta leta efter en laptop samt en systemkamera.

Det känns även som att det är dags att besöka minneslunden då det är åtta månader sedan jag var där sist. Kim förtjänar ett besök once in a while, så varför inte ta det när man ändå är i krokarna?

Bortsett från tippen till Borlänge (om det nu blir av) skall jag träffa Madde samt min kusin Emelie då det var länge sedan vi träffades sist.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?