Det handlas för fulla muggar
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon (kl.04:50) av den anledningen att det var alldeles för ljust i rummet, katterna kunde inte vara tysta, revbenen ömmade då jag med största sannolikhet legat konstigt samt att hungern gjorde sig påmind. Eftersom det för mig är svårt att somna om när jag väl har vaknat kändes det som att det var lika bra att kliva upp istället för att ligga kvar och åma sig med risk för att väcka Dennis. Nu klev han visserligen upp bara några minuter senare i samband med att han behövde gå på toa, men han gick som tur var och lade sig igen. Han blir seg om han inte får tillräckligt med sömn, så nu sussar han gott.

Som tidigare nämnt skall vi under dagen ta en sväng till Erikslund och det bestämdes under gårdagskvällen att vi skall gå om det är fint väder - vilket det också är. Det kan dock hända att vi åker buss hem om det inhandlas en mixer då det kan vara omständigt att bära på den i 40 minuter. Som det ser ut nu kommer vi iaf att gå dit, vilket känns bra då jag behöver röra på mig.

Eftersom det är några timmar kvar tills vi skall bege oss har jag roat mig med att beställa diverse saker från internet, bl.a. ett laptopfodral, min första bok blå, bästa boken om mig: inte så lite kaxigmina nio månader samt födelsedagspresenter till mina föräldrar. Pappa fyller visserligen inte år förrän i mitten av september (mamma den 18/6), men det kändes som att det var lika bra att köpa till båda nu eftersom det var billigare samt att dessa kanske inte finns i lager när jag väl tänkt köpa dem.

Det skall också tilläggas att jag inte är gravid, utan böckerna köptes av samma anledning som födelsedagspresenterna.



Diana

svar: tihi jag tycker ni är söta tillsammans iallafall! :D



URL: http://silverpearls.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?