We need some variety
Publicerat den

Bortsett från det pendlande humöret har dagen i ren allmänhet varit bra av den anledningen att vi under eftermiddagen försökte oss på någonting nytt, nämligen chokladdoppade jordgubbar. Det gick dock inte som vi tänkt oss av den anledningen att vi köpte Marabou istället för blockchoklad och det fungerade inget vidare då det blev en enda stor boll i kastrullen. Dennis vägrade dessvärre att kasta den då han ansåg att det hade varit slöseri med pengar, så han väntade på att den skulle stelna för att sedan äta upp den. Bläää! Anledningen till att vi valde Marabou beror på att jag är känslig mot blockchoklad. Vi kommer dock att införskaffa det under morgondagen och vi får hoppas på att det skall gå bra. Det enda som skulle kunna hända är att jag får ont i magen, men det är jag villig att riskera för romantiken. Ingen större uppoffring, om jag säger så.

Det har, som tur är, hänt mer under dagen då vi fram mot kvällningen gick mot stan för att se Transformers 3. Den gick i 3D och tro det eller ej, men detta var första gången som jag sett en film i det formatet och det var en upplevelse i sig. Dock inte på ett positivt sätt då man fick ont i huvudet/ögonen samt att man fick en känsla av att allting var överarbetat. Det syntes klart och tydligt att det var datagjort och det såg nästan ut som att alla detaljer hade lagts in separat. Ungefär som lager-på-lager. Dennis tyckte dock att det var häftigt, vilket innebär att han ensam får se på 3D-filmer i fortsättningen.

När det var dags att bege sig hemåt upptäckte vi, när vi passerade Stora gatan, att det fanns karuseller samt diverse stånd längs centrum och nyfikna som vi är/var kunde inte låta bli att söka information på internet för att se vilken dag marknaden (eller om det är en festival) äger rum. Det visade sig lyckligtvis att kalaset, eller vad vi skall kalla det, går av stapeln under morgondagen och vi har därför bestämt oss för att skjuta upp grillningen samt badet tills på torsdag då vi vill medverka på detta. Vi bodde nämligen inte i Västerås vid den här tiden för ett år sedan och vi har därför ingen aning om vad evenemanget har att bjuda på.

Det skall tilläggas att systemkameran kommer att följa med och om Ni har tur kommer det att publiceras en bildbomd - både från kalaset, men också från promenaden hem. Vi bestämde tidigare under kvällen att det vore perfekt att ha vår nästa fotodag vid ån (?) i närheten av biblioteket och eftersom vi ändå kommer att traska i centrum under morgondagen kommer vi att passa på i samband med det.




MARIE CHRISTINE OLSSON KERSTIN

HEJ

DUKTIGA DEJ.

KRAMIZ



URL: http://mariesforum.bloggo.nu/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?