The sun is shining on my pillow
Publicerat den

Efter nästan två veckor av pendlande väder känns det som att sommaren äntligen har kommit tillbaka vilket enbart är bra enligt min mening då det är så mycket lättare samt roligare att ägna sig åt utomhusaktiviteter när solen står högt på himlen (i och med att vi inte är särskilt förtjusta i regn), men vi har trots det valt att inte planera alltför mycket då det finns en tjusning i att vara spontan samt att det är ovisst vad gäller Dennis sommarjobb.

De kommande dagarna kommer att, som det ser ut nu, bli relativt lugna av den anledningen att vi endast har ett biobesök inplanerat. Dennis har nämligen pikat om att han vill se Transformers 3 och eftersom det är svårt att säga nej till honom bokades biljetterna förra onsdagen. Det kändes som att det var lika bra att vara ute i god tid och tack vare att vi hade en veckas marginal till premiären (från det att biljetterna bokades) lyckades vi få våra favoritplatser - längst upp i högra hörnet. Det skall bli spännande att se hur många som kommer att se den då det var smockfullt vid premiären av den senaste Pirates of the caribbean.

Det kan även hända att vi beger oss ut i skog samt mark för ytterligare en fotodag då det för det första är väldigt roligt att fotografera, men också för att gårdagens bilder inte blev/var någon höjdare av den anledningen att solen var på väg att gå ned. Det gjorde att resultatet blev mörkare än jag hade tänkt mig, så det gäller att vi passar på när solen står som högst på himlen - eller som lägst då nattbilder är väldigt vackra. Allting däremellan ser dock förjävligt ut.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?