Celebration
Publicerat den

Eftersom det under gårdagen var relativt vackert väder traskade vi till Djäkneberget vid 13-tiden för att delta vid midsommarfirandet som skulle bjuda på klädning samt resning av stången, dans, musik och godisregn. Vi stannade dock endast i två timmar av den anledningen att solen gick i moln som resulterade i att det blev kallt samt att vi tröttnade på dansen och musiken. Det kändes nämligen som att detta var mer ämnat för äldre människor, så vi bestämde oss istället för att gå lite mer avsides för att inviga vår så kallade fotodag.

Som Ni kan se i föregående inlägg blev majoriteten av de tagna bildern bra och som det ser ut nu kommer jag att inrikta mig på närbilder (främst natur) samt porträtt, men det kan hända att det emellanåt slinker in bilder på landskap m.m. då det kan vara roligt att prova sig fram och vidga sina vyer istället för att använda samma motiv/inriktning hela tiden.

Efter att ha tagit ungefär nittio stycken bilder bestämde vi oss för att det var dags att gå hem för att äta mat - fläskfilé med pommes, bearnaisesås och (min variant av) grekisk sallad. Dennis fick även en present i form av en bok då vi varit tillsammans i 16 månader. Det kändes som att det var på tiden att han fick känna sig uppskattad och jag vet sedan tidigare att han älskar att få (dels) egengjorda saker som kommer ifrån hjärtat. Det var även tänkt att han skulle få en bukett rosor, men han tillät mig inte att köpa det eftersom det är kvinnor som skall överrösas med sådant.


Det hände inte särskilt mycket mer under gårdagen, utan vi spenderade kvällen hemma i soffan till The Hunter - som förövrigt påminde om Rambo.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?