It's raining cats and dogs
Publicerat den

Det har de senaste dagarna varit en aning stökigt här hemma av den anledningen att vi inte har haft energi samt ork till att städa, men tack vare att regnet stod som spön i backen denna lördag bestämde vi oss för att göra slag i saken och det är nu, efter någon timmes arbete, skinande rent. Det har dock inte handlat om någon storstädning utan vi har endast tagit hand om disk, skurat golv och bänkar, vikt tvätt, rengjort vardagsrumsmattan samt dammsugit.

Bortsett från allt arbete (eller vad vi skall kalla det) har det inte hänt någonting nämnvärt, utan vi har som vanligt tagit det lugnt och försökt att komma på eventuella aktiviteter. Det har dock inte gjorts några framsteg på den fronten, än så länge, av den anledningen att jag känner mig en aning trött. Vad det beror på kan jag inte svara på, men vi misstänker att det kan ha att göra med att jag får sova mer nu än tidigare. Har en tendens att bli seg om jag sover för länge.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?