There's no love like your love
Publicerat den

De senaste dagarna har varit rent ut sagt värdelösa av den anledningen att ingenting är sig likt utan Dennis. Vi brukar med jämna mellanrum klaga på att det inte finns någonting att göra, men efter att ha varit ensam i snart en veckas tid har jag insett att det inte stämmer då det finns tonvis med aktiviteter som vi (tillsammans) kan ägna oss åt. Det gäller att ha huvudet på skaft och låta fantasin flöda.

Som det är nu har Dennis en överraskning som väntar på honom, men pga. att han emellanåt kikar in här för att läsa vad jag har att säga får det vara hemligt tills han har kommit hem. Vi vet dock ännu inte när det sker, men min förhoppning är att han skall få ledigt innan fredag/midsommarafton eftersom vi då har varit tillsammans i 16 månader. Överraskningen hade nämligen varit pricken över i:et den kvällen.


Om vi bortser från att det är tomt samt tråkigt att behöva vara ifrån min andra hälft har jag det bra. Tack vare att tummen har återhämtat sig relativt bra (d.v.s. att den inte längre är öm) kan jag återigen ägna mig åt hushållssysslor som disk samt tvätt, vilket känns bra då det var pinsamt att behöva be mamma och Elias om hjälp. Nu kan jag dock pyssla med så gott som vad jag vill utan att behöva vrida mig i plågor.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?