Det skall bli spännande att få träffa dig igen
Publicerat den

Det har varit en relativt bra dag trots att det inte har hänt särskilt mycket. Tankarna har iaf lagt sig och det känns därför mycket bättre även om jag givetvis alltid kommer att vara orolig - oavsett vad som händer. Det känns dock som att det är dags att sluta oroa sig då min tid samt energi kan ägnas åt så mycket annat. T.ex. skolan (som går så fruktansvärt bra för tillfället) samt min älskade Dennis.

Som det ser ut nu kommer vi att åka till Erikslund under morgondagen då jag vill kika på en bärbar telefon, laptop, mixer och en systemkamera. Det är bestämt vilken kamera som skall inköpas, men det känns bäst att åka till en återförsäljare och prova den så att man vet vad som väntar.

Biljetterna inför lördagens resa skall även hämtas ut och det kommer att ske innan vi kliver på bussen från centralstationen. Det känns nämligen bäst att inte behöva stressa med det i sista minuten.

Eftersom vänskapen med Madde nu är åter har vi bestämt oss för att spendera en heldag tillsammans på söndag. Vi har dock inte bestämt vad vi skall göra, men förmodligen blir det en fika på stan eller så kommer vi att hitta på någonting hemma hos henne. Hon har trots allt en dotter på 2 ½ år och det krävs därför en del planering, men det skall inte vara några problem.
Det skall iaf bli väldigt roligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?