Please come home. Please come home.
Publicerat den

Det blev ingen övernattning hos Mikaela av den anledningen att allting gick mycket snabbare än väntat och det innebär alltså att jag återigen är hemma. Resten av familjen valde dock att åka tillbaka till Smedjebacken, men det gör ingenting då det känns som att det är lika bra att jag får vara ensam. Jag har nämligen ingen som helst lust att umgås med någon annan än Dennis och eftersom det inte är möjligt kan jag lika gärna existera i min ensamhet tills han har kommit hem. Vi får hoppas att det inte dröjer alltför länge då det är otroligt tomt samt tråkigt utan honom. Ingenting är sig likt.

Pga. mitt dåliga humör har jag bestämt mig för att hålla mig ifrån datorn den närmsta timmen då det känns som att det inte är någon idé att blogga om jag endast skall sitta och åma mig över hur mycket jag saknar Dennis. Ni får alltså vänta på en uppdatering till senare ikväll - om det då finns någonting att skriva om.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?