Som plåster på såren
Publicerat den

Det har varit en relativt bra samt händelserik dag av den anledningen att mamma och Elias har varit, eller rättare sagt är, på besök. De anlände kort efter lunchtid och eftersom det inte finns någonting att göra här hemma begav vi oss nästan direkt till stan för att ansöka om ny legitimation. Det gick (till skillnad från förra gången) bra, men det visade sig att fotona som togs förra veckan inte var användbara och det togs därför ett nytt på plats vilket jag såhär i efterhand är glad för då fotografiet blev väldigt bra.

Efter att legitimationsansökan var påskriven begav vi oss till NewYorker då Elias ville kika på ett par jeans samtidigt som jag var intresserad av att köpa ett linne som jag såg under gårdagens shopping. Mamma passade även på att unna sig en klocka då det imorgon är hennes 44-årsdag. Hon kommer dock inte att få sin födelsedagspresent av mig förrän vid frukosten då den ännu inte är hundra procent färdig.

Det sista som hände på stan var att vi gick till Gottland då det är Elias favoritbutik här i Västerås. Det inhandlades dock inget godis från min sida av den anledningen att jag verkligen försöker bli bättre på det här vad gäller kost. De senaste dagarna har gått förvånansvärt bra då jag upprepade gånger har stått emot onödiga inköp som munkar, godis m.m.


Eftersom den nedersta fryslådan enbart består av köttfärs föreslog mamma att vi skulle äta tacos och pga. att jag var några ingredienser kort svängde vi förbi Ica på hemvägen. Väl där hjälpte folket till att hämta ut alla paket som låg och väntade på mig. Det var fem stycken och de levererades från Komplett (laptop), GrandPrix (tillbehör till djuren), BonPrix (kläder), Adlibris (böcker) samt Cyberphoto (tillbehör till systemkameran).

Det har nu gått tre veckor sedan som Brottsoffermyndigheten betalade ut mitt skadestånd och tro det eller ej, men allting på min önskelista har bockats av och det innebär att resterande belopp kommer att läggas undan till framtida barn. Det har även bestämts att det skall startas ett sparande då jag vill ha så mycket som möjligt i startkapital.

Som det är nu finns det inte särskilt mycket mer att säga om dagen, utan jag tänkte passa på att förvarna om att det kommer att vara tomt här under morgondagen då vi skall åka till Köping för att hjälpa min moster att flytta.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?