Tänk att det skulle gå så bra
Publicerat den

Efter föregående inlägg kändes det som att det var dags att ta sig i kragen och tack vare det vackra vädret bestämde jag mig för att ta en promenad ner på stan. Det var tänkt att jag skulle vänta med detta tills imorgon i och med att vi kommer att vistas i centrum i samband med besöket hos Skatteverket, men pga. att varken mamma eller Elias gillar att följa med mig på shopping valde jag att ta det nu när jag ändå är ensam och har möjligheten att strosa runt i butiker i lugn och ro.

Det brukar i vanliga fall kännas tråkigt samt en aning meningslöst att behöva göra saker utan Dennis, men det gick för ovanlighetens skull väldigt bra och jag tror att det beror på att jag inte behövde stressa. Det händer nämligen att jag drabbas av ångest samt oro när någon följer med mig (oavsett om det är Dennis eller en familjemedlem) då det känns som att mitt sällskap inte trivs i miljön och det resulterar i sin tur i att jag inte får den tid jag behöver för att kunna hitta det jag söker. Nu gick det dock väldigt bra och som det är nu kommer det inte att bli några fler shoppingturer då jag efter leveransen från BonPrix (som skall komma senast onsdag) är nöjd.

Har inte så mycket mer att säga om dagen, så jag avslutar kvällen med att säga att jag saknar Snutt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?