Det går inte som jag vill
Publicerat den

Det var denna eftermiddag tänkt att jag skulle ta mig en välbehövlig promenad, men tack vare att det har regnat till och från sedan jag klev upp för fem timmar sedan har jag bestämt mig för att avstå tills det har klarnat upp då det känns onödigt att bege sig ut med risk för att bli nedkyld samt sjuk. Det händer visserligen väldigt sällan att jag insjuknar, men jag vill inte ta några risker utan jag håller mig inomhus för säkerhets skull. Det är tur att jag har min dansmatta annars hade jag dött.

Det senaste dygnet har varit en aning jobbigt av den anledningen att det är tomt utan Dennis och det kändes inte ett dugg bättre när han under gårdagskvällen berättade att han inte skall jobba förrän på fredag. Hade hans arbetsgivare inte kunnat kläcka ur sig det tidigare? Nej, då meddelade hon det när han ringde och frågade om arbetstiderna efter att han anlänt till sina föräldrar. Vi kan dock inte göra någonting åt det nu, utan han får komma hem som planerat. När det nu är.

Som det är nu har jag inte särskilt mycket att dela med mig av mer än att tummen ser relativt bra ut trots att den fortfarande är öm samt en aning blå. Det går dock att använda den ungefär som vanligt utan att det behöver göra olidligt ont, vilket känns skönt. Förhoppningsvis går ömheten samt svullnaden över inom ett par dagar annars kanske man skulle ta och kontakta vårdcentralen.

Tänkte springa iväg och äta, men jag återkommer troligen senare under dagen eller framåt kvällen. Adiós!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?