Sommar, sommar, sommar!
Publicerat den

De senaste dagarna har det varit strålande solsken och det var det även under gårdagens skolavslutning. Den började kl.13 med betygsutdelning i klassrummet, men eftersom mina lärare redan underrättat mig om respektive kurser blev det ingen överraskning. Det var dock skönt att se vilket lyft jag har gjort jämfört med tidigare år.

När alla kuvert var utdelade begav vi oss till Konserthuset för att äta tvårätters middag med resten av årskursen. Som tur var hade vi inga bestämda platser mer än att vi i klass Lillebror blivit tilldelade tre stycken bord samt att jag enbart hamnade med människor som jag trivs någorlunda med. Det blev därför en väldigt lugn middag med en del prat samt att vi alla sjöng tillsammans då det stod på dagens schema. Vi fick även höra några elever sjunga egna låtar m.m.

Det blev dock ingen utdelning av stipendier utan det delades istället ut blommor till personalen. Det blev säkerligen en misstolkning från min sida, men det är ingenting jag klagar över utan avslutningen var fin samt trevlig och det skall nu bli skönt att få vara ledig i ett par veckor då jag anser att jag har gjort mig förtjänt av det.

Efter att vi fått klartecken om att det var tillåtet att gå begav jag mig till Swedbank för att beställa ny legitimation, men väl vid disken förklarade kvinnan som stod där att de inte kan ta emot en ansökan pga. att det är två år sedan som mitt senaste leg. gick ut. Hon hänvisade mig därför till Polisen eller Skatteverket. Eftersom det är nödvändigt att jag beställer ett så snart som möjligt gick jag förbi SV på vägen hem, men de sade att avgiften för legitimationen måste betalas i förskott vilket innebär att jag måste gå till banken senare under dagen för att ta hand om detta. Jag måste nämligen ha med mig ett kvitto på att avgiften är betald, vilket är en anledning till att jag inte kan använda mig av internetbanken.

Det sista som hände innan jag begav mig hemåt var att jag besökte Gallerian en snabbis för att införskaffa smycken till näsan. Efter att ha varit utan min piercing i två år upptäckte jag under gårdagsmorgonen att hålet inte växt igen, så jag fick för mig att bringa den till liv igen. Det känns dock konstigt, men efter ett par dagar skall jag ha vant mig.


Nej, nu skall jag inte sitta här och uggla. Dennis har nämligen vaknat så nu skall vi äta frukost och efter det blir det städning.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?